Om Oss

Vi som guidar er till paddling och i butik !

För oss som jobbar på Kajaktiv Tjörn och med paddling handlar allt om att guida er genom allt som har att göra med paddling på havet eller i en insjö. Oavsett om det är kajak, stand up paddelboard, kajakfiske eller surfski så finns vi där för att hjälpa dig att hitta rätt. Din upplevelse och glädje på havet är  är vårt motto helt enkelt.

Patrik Forsling

(Butikschef)

Kommer från Tjörn och bor granne med Kajaktiv i Rönnäng. Är en “Local” som kan vattnen och varje kobbe runt och omkring Tjörn. Varje tillfälle som ges så är han ute på havet, oavsett om det blåser styv kuling eller är kav lugnt. Har hållt på med vattensporter så länge han kan minnas. Windsurfing, vattenskidor, sportdykning, surfing och framförallt kajakpaddling finns på CV:t. Äventyr är en del av Patriks DNA skulle man kunna säga.

Emil Thorin

(Instruktör & Butik)


Kommer från Uddevalla från början där han har arbetat hos Upplevelsebolaget.Har universitetsexamen i friluft och vildmarksliv då han studerade i Östersund på mittuniversitetet. Är förutom paddlingsproffs även skicklig på swim and run tävlingar och Stand up paddleboards.Var under en period yrkesmilitär med uppdrag för Svenska armen i Afghanistan.Har varit på resande fot och tillbringat denna vinter i Nya Zeeland.

John Frank

(Butik & Uthyrning)


Ännu en local som hjälper till i butik och uthyrning. John har paddlat i 2 år men är redan ute i styv kuling och surfar bland vågorna. Har bra kännedom om vattnen kring Tjörn och kan ge er bra tips om smultronställen.  Vintertid pluggar han till läkare på Sahlgrenska universitet i Göteborg.

Det är så här vi ser på paddling !

Vi på Kajaktiv Tjörn är till för er som vill hitta en möjlighet till en aktivare fritid. Oavsett om ni är nybörjare eller proffs så är vår ambition att våra kunder ska vara nöjda med service och vårt engagemang. Paddling är bland det roligaste man kan hålla på med, social samvaro, motion och en naturupplevelse förpackat i en kajak.

Känn er varmt välkomna till vårt kajakcenter på Tjörn !

Uthyrning