Guidade Turer

Bland kobbar och skär

 

Njut av de salta vindarna medan vi försiktigt glider genom Tjörns vackra natur. Under en heldag paddlar vi längst de traditionella fiskebyarna och utforskar de grunda sunden dit endast en kajak når. Om vädret tillåter ger vi oss ut till de yttre skären och letar efter de nyfikna sälarna, som ofta tycker vi är lika spännande som vi tycker de är. På någon av de hundratals öarna tar vi en paus och det ges möjlighet till ett svalkande dopp medan vi ordnar lunchen. När vi kommer tillbaka på eftermiddagen tar vi den obligatoriska fikan bakom vår butik.

Ingen paddlingserfarenhet krävs. Vi rekommenderar dock dig som inte paddlat så mycket innan att välja en dubbelkajak. Innan avfärd går vi genom utrustning och paddelteknik så att alla ska känna sig säkra och trygga i kajaken.

Tid: ca 7 timmar

Pris: 1190:-

Detta ingår: Kajak, paddel, kapell, flytväst, guide och lunch

Klädesholmen i skymning

En lugn och naturnära kvällstur i Tjörns arkipelag. Våra guider visar dig sina favoritställen medan vi försiktigt paddlar genom de traditionella fiskebyarna i skymningen. Innan paddlingen bjuder vi på ett enklare tilltugg.

Tid: Ca 3 timmar (varav 2 timmar på vattnet). Start ca 19:00 (beroende på soltider)

Pris: 590:-

Detta ingår: dubbelkajak, paddel, kapell, flytväst, guide och tilltugg

En av världens finaste vildmarker. Tv-bolaget CNN har rankat Bohuslän till en av ”the world’s last great wilderness areas” och i synnerhet beskrivs de vackra öarna ”Tjörn och Orust” där man kan campa på öde stränder, titta på sälar och känna de salta vindarna.

 

 

 

Kajaktiv Tjörn är med där det händer

I år kommer vi att satsa på att vara med där det händer. Prova på inför Åre extreme challenge vid Härlanda tjärn i Göteborg, testa våra havskajaker på sillens dag den 6e Juni vid Salt & Sill, träbåtsfestivalen nere vid badplatsen i Skärhamn eller varför inte ta med familjen till Frivolt i Augusti eller Paddeldagarna i slutet av augusti på Stocken Orust.

Hjärtligt Välkomna och träffa oss för lite prat runt padlling.

Se Events