Covid 19

Hur vi agerar på Kajaktiv Tjörn under Covid-19 pandemin

Hej alla kajakvänner och friluftsmänniskor !

Först måste vi be att få skicka en tanke till alla våra kollegor i besöksnäringen som just nu går igenom ett extremt stålbad med tanke på den situation vi alla befinner oss i. Vi på Kajaktiv Tjörn har än så länge inte behövt ta till extra ordinära åtgärder då vår högsäsong ligger lite längre fram i tiden, vi förbereder oss men lever på hoppet att kurvan planar ut och att vi som globalt samhälle åtgår till någon slags normalitet inom en inte allt för avlägsen framtid.

De rent praktiska åtgärderna är som följer:

 

  • Vi följer MSB rekommendationer och håller god hygien i butik och uthyrning.
  • Handsprit finns tillgänglig där det finns behov av det.
  • Vi håller nödvändig distans till gäster och vi försöker imån av väder att hålla oss utomhus med kurser och genomgångar inför guidade turer
  • Vill ni omboka eller avboka så har vi full förståelse för detta och har i dagsläget en policy där vi återbetalar det som är förbokat utan något avdrag på det som är inbetalt fram till och med 5 dagar innan ankomst.
  • Alla våra kurser, guidade turer och uthyrningar pågår som normalt men med extra fokus på covid-19 och de restriktioner det medför enl MSB och berörda myndigheter.
  • Känner ni er på något sätt förkyld,snuvig,halsont el har liknande symtom, ser vi att ni stannar hemma och mailar el ringer oss och om möjligt bokar en senare datum.

 

Ta nu väl vara på er och hoppas att vi syns till våren och sommaren ute på havet eller på vårt kajakcenter, livet kommer att återgå till det normala i dessa tider av prövningar.

Hälsar

Patrik Forsling (Butikschef)

Med personal