Midsummer match cup i Skärhamn 25-29 Juni

Midsummer match cup i Skärhamn 25-29 Juni

juni 25, 2019 12:00 f m   to   juni 29, 2019
”För seglare har Skärhamn alltid varit en viktig hamn, vare sig det handlat om de första segeldrivna fiskebåtarna, fraktskutor eller fritidsseglare. När Skärhamn nu blir hemmahamn för världens första regatta för mixade team, blir det återigen havet som kommer i centrum. Som åskådare kan du följa tävlingen från klipporna som omgärdar hamnen i tre väderstreck, men du kan också njuta av allt det bästa av både natur och kultur – från pinfärska skaldjur, salta bad, promenader i trånga gränder och bohusberg till konst i världsklass på Nordiska Akvarellmuseet”.

http://midsummermatchcup.com

 

 

2019 är det premiär för en internationell segeltävling i Skärhamn. Naturligtvis är Kajaktiv Tjörn på plats längst ut vid segeltävlingarna där du kan passa på att testa både SUP och kajaker medans ni njuter av match cup tävlingarna på fjorden vid Skärhamn.

Vi kommer att erbjuda ett antal clinics där man har möjlighet att få en bättre inblick i det som vi erbjuder, Standup paddleboard,SUP yoga och mountainbike står på menyn där vi har nöjet att samarbeta med några av de bästa inom varje område.