guidade turer kajak i bohuslän

Guidade kajakturer i Bohuslän på VästkustenBland kobbar och skär

Guidade kajakturer bland kobbar och skär

Njut av de salta vindarna medan vi försiktigt glider genom Tjörns vackra natur. Under en heldag paddlar vi längst de traditionella fiskebyarna och utforskar de grunda sunden dit endast en kajak når. På någon av de hundratals öarna tar vi en paus och det ges möjlighet till ett svalkande dopp medan vi dukar upp lunchen som vi tar med oss från www.lottasbakoform.se .

 

 Klädesholmen i skymning

guidade kajakturer klädesholmen i skymning

En lugn och naturnära kvällstur i Tjörns arkipelag. Våra guider visar dig sina favoritställen medan vi försiktigt paddlar  genom de traditionella fiskebyarna i skymningen. När vi går iland bjuder vi på lite fika & tilltugg fr  lottas bak&form.se.

 

2 dagar i Världens vackraste skärgård

guidade kajakturer i bohuslän 2 dagar i världens vackraste skärgård

Upplev Bohuslän skärgård under två dagars havskajakpaddling i fantastiska paddelvatten, utforska de grunda vikarna dit endast en kajak når. Efter en dag på havet slår vi läger på en ö  i bohuslän. Efter att lägerplatsen är iordningställd kan man ge sig ut på en upptäcksfärd över ön eller bara ligga och koppla av eller ta ett dopp i havet. När kvällen närmarsig  fixar vi middag , gör  upp en eld och njuter av stillheten och lugnet. Vi vågar lova att somnar gott i uppfylld av dagens upplevelser.

 

2 dagar kajak deluxe

guidade kajakturer i bohuslän 2 dagar deluxe

 Passa på  och njut av Bohuslän för fulla segel. Vi kommer att skämma bort er ordentligt med Kajakpaddling i världsklass enl Nya Zeeländaren James Wenimore, efter paddling väntar bastubad i vedeldad bastu med havsutsikt. På kvällen kopplar vi av framför brasan i ett skärgårdshus i närheten av Kajaktiv Tjörn, dagens paddling avhandlas samtidigt som  vi fixar en middag under överinseende av en matguide  som ger tips och fyller på där det behövs. När kvällen närmar sig sitt slut väntar en härlig sömn i huset som endast ni disponerar över helgen. Skäm bort dig själv och unna dig det lilla extra över en helg.

Är ni ett företag eller en konferens som vill ut på ett äventyr ?

I år kommer vi att satsa på att vara med där det händer.
Testa våra havskajaker på sillens dag den 6e Juni vid Salt & Sill, Midsummer Matchcup i Skärhamn 25-29 Juni
träbåtsfestivalen  i Skärhamn eller varför inte ta med familjen till Frivolt i Augusti eller
Paddeldagarna i slutet av augusti på Stocken Orust.
Hjärtligt Välkomna och träffa oss för lite prat runt padlling.

Se Events