Om oss

Vi som guidar dig vid paddling och i butiken !

För oss som arbetar på Kajaktiv Tjörn med kajakpaddling handlar det om att leda dig igenom allt som har med paddling att göra, på havet eller i en sjö. Oavsett om det är havskajaker, stand up paddleboard eller fiskekajaker det gäller så kommer vi att hjälpa dig att hitta den rätta. Din upplevelse och glädje till sjöss är vårt motto helt enkelt.
Patrik Forsling

Patrik Forsling

(Butikschef)

Kommer från Tjörn och bor intill Kajaktiv i Rönnäng. Är en ”local” som kan vatten och varje skär och kobbe runt Tjörn. När varje möjlighet ges är att han är ute på havet, om det blåser hårt eller om havet är som spegel. Har varit engagerad i vattensporter så länge han kan komma ihåg. Vindsurfing, vattenskidor, dykning, surfing och kajakpaddling finns på CVt. Äventyr är en del av Patriks DNA, skulle man kunna kan säga.

John Frank

John Frank

(Butik & Uthyrning)

Ännu en ”local” som arbetar i butiken. John har paddlat i 3 år och njuter av att vara ute på havet och i vågorna. Har bra kännedom om vattnen runt Tjörn och leder er rätt med tips. Övriga året studerar han på Sahlgrenska universitet på läkarlinjen.

Sven Lucas

Sven Lucas

(Instruktör, Butik & Uthyrning)

Sven Lucas Är född i Holland men uppväxt i Dalarna. Paddlat länge på älvarna å sjöarna i Dalarna. Men nu har han hittat till havet här vid Tjörn. När han inte paddlar på havet så gäller det forsar i älvarna. Utöver det är det all form av friluftsliv, klättring, vandring men framförallt skidåkning! Jobbar vintertid som pistguide i Hemavan.Sven har hand om våra kurser och När han inte har kurserna så hittar ni honom i butiken och uthyrningen.

Så här ser vi på kajakpaddling !

Vi på Kajaktiv Tjörn är till för er som vill hitta en möjlighet för en aktiv fritid.
Oavsett om du är nybörjare eller proffs, är vår ambition att våra kunder ska vara nöjda med service och engagemang.
Paddling är bland de roligaste som finns, umgås, träna och en naturupplevelse förpackad i kajak.
Välkommen till vårt kajakcenter på Tjörn!

Uthyrning