Hyr kajak och SUP: info@kajaktivtjorn.se

Köp kajak och SUP på västkusten – Butik på Tjörn

Guidade kajakturer i Bohuslän på Västkusten

Njut av de salta vindarna när ni glider ljudlöst genom Bohusläns vackra natur!

En heldag bland kobbar & skär

Njut av de salta vindarna medan vi sakta glider genom Tjörns vackra natur. Under en hel dag paddlar vi längs de traditionella fiskebyarna och utforskar de grunda sunden dit bara en kajak kan nå. På en av de hundratals öarna tar vi en paus och det finns möjlighet till ett svalkande dopp samtidigt som vi förbereder fikalunch från Lotta’s Bak & Form. Efter lunchen fortsätter turen då vi är fyllda av energi och redo att så småningom ge oss av tillbaka till kajakcentret.

Klädesholmen i skymning

En lugn och naturnära kvällstur genom Klädesholmens hamn mot fyren Eggskär längst ut i horisonten. Vi paddlar genom smala sund och förbi små öar, om vi har tur så kanske vi får se en säl eller tumlare dyka upp, men vi lovar ingenting. Efter ca en timmes paddling går vi iland och blickar ut över horisonten samtidigt som vi fikar medhavd fika  från Lottas Bak & Form, sen är det dags att bege sig tillbaks till kajakcentret i solnedgången och en fantastisk kväll.

2 dagar i världens vackraste skärgård

Upplev den Bohuslänska skärgården under två dagars havskajakpaddling i fantastiska paddelvatten, utforska de grunda vikar dit bara en kajak når. Efter en dag till sjöss slår vi läger på en ö i Bohuslän. När campingen är klar kan du ge dig ut på upptäcktsfärd över ön eller bara lägga dig och koppla av eller ta ett dopp i havet. När kvällen närmar sig fixar vi middag, gör upp eld och njuter av lugnet. Vi vågar lova att du kommer att somna välfylld med dagens upplevelser.

5 dagars kajakäventyr i Bohuslän

Njut av upplevelser när vi försiktigt glider genom Bohusläns vackra natur. Under hela 5 dagar paddlar ni längst de traditionella fiskebyarna och utforskar de grunda sunden dit endast en kajak når. På någon av de hundratals öarna väljer vi lägerplats för natten, går på en upptäcksfärd eller tar ett  svalkande dopp. Vi mixar övernattningarna så att ni  varannan natt bor på ett trevligt boende i någon av de charmiga fiskebyar vi passerar.

Kalender

Här bokar du guidade turer online