Hyr kajak och SUP: info@kajaktivtjorn.se

Köp kajak och SUP på västkusten – Butik på Tjörn

Paddla kajak på Västkusten

En nära naturen upplevelse

Att paddla kajak är att vara en del av havet & naturen. Att ljudlöst ta sig fram mellan kobbar & skär, genom smala sund, att känna lukten av tång och smaken av salt, det är livet i en kajak.

Hyr kajak

Att hyra kajak på västkusten är underbart. Hitta din egen vik kring någon av de tusen öar den Bohuslänska kusten har att erbjuda.

Hyr kajak

Kajakkurser

Börja med att gå en kurs hos oss. För dig som inte har paddlat kajak/SUP tidigare, men vill få en bra start på ett livslångt intresse.

Kajak kurser

Guidade kajakturer

En guidad dagstur bland Bohusläns kobbar & skär är en oförglömlig upplevelse med fågelliv, havets sälta och fika på en liten ö.

Guidade turer

Webbshop

Besök vår webbshop. Beställ och få det hemskickat. Ett urval av sortimentet finns i vår butik i Bleket. Maila eller ring oss för info.

Webbshop

Har du också fastnat i ekorrhjulet?

Vi är många som upplevt att det är svårt att få vardag, arbete, familj och fritid att gå ihop. Men de finns de som lyckats bryta mönstret av ständigt dåligt samvete, jonglerande och jagande och istället börjat prioritera det som är viktigast över tid – nämligen vår hälsa, både fysiskt och mentalt. Att naturen har en läkande effekt på vårt välmående är inget nytt och vi många som kan skriva under på att det är sant.

Och har du ännu inte upptäckt det så välkomnar vid dig ut på havet och till Kajaktiv Tjörn. Vem vet, – kanske blir det ditt första steg till att skapa nya och positiva vanor.

 Din upplevelse och den frihetskänsla som en dag bland kobbar & skär ger, motiverar och stärker inte bara dig utan även oss, vi som jobbar med det roligaste som finns. En dag på havet, är en dag man sällan ångrar.

Varmt välkomna till Kajaktivtjörn och upplev Bohuslän när det är som  bäst !

Förslag på paddlingsrutter !

Här hittar ni olika förslag på paddlingsvägar när ni hyr hos oss. Vissa förslag kräver lugnt väder då dom går över öppet hav utan skydd från öar och skärgård. Vårt motto är att säkerheten alltid går först ”better safe then sorry”.

Paddlingsrutter

Stand up paddleboard

SUP på havet är en fantastisk aktivitet där du har skoj och umgås med kompisar och familj  allt inramat av en vacker natur i bohusläns skärgård. Om du vill hyra, gå en kurs eller köpa en SUP så är vi där för att hjälpa dig.

SUP

Sea kayaking adventure in Sweden

På sin resa genom Norden gästar The Guardians resande journalist Kevin Rushby Bohuslän och Tjörn. I Artikeln kan du läsa om hans fantastiska dagar i skärgården runt Tjörn tillsammans med sin son Niall.

Artikeln

Kajaktiv Tjörn - för ett aktivt kajakliv

Kvalitet & service

Att kunna erbjuda våra gäster en naturupplevelse som är unik, att paddla kajak i bohusläns vackra skärgård tillsammans med familj och vänner är svårslaget. Vi som jobbar på kajakcentret är verkligen hängivna vårt arbete. Vi strävar efter att bidra till dina naturupplevelser på bästa sätt. Det är vår mission – att erbjuda upplevelser och produkter som ger dig minnen för livet och kajaker/SUP att lita på, du förtjänar att få ut det mesta av din värdefulla tid på vattnet.

Om oss

Kajaktiv AB grundades 1995 av aktiva paddlare i Dalarna vid Västerdalälven. Kajakcentret på Tjörn öppnades 18 år senare 2013 då vi insåg att det fanns ett behov av att kunna erbjuda våra gäster ett kajakcenter med ett av världens bästa paddlingsvatten vid vår brygga. Er upplevelse, glädje och säkerhet är ledord som genomsyrar vår verksamhet hela vägen. Oavsett om ni köper en kajak eller en guidad tur så är vår strävan att ge service och upplevelser med ett leende. Välkommen till vårt kajakcenter på Tjörn!

Ren & hållbar Skärgård

Vårt kajakcenter har som ambition att göra så lite avtryck i naturen och bidra till en hållbar verksamhet och en kust fri från nedskräpning och plast. Vi hanterar allt avfall som gästerna tar med sig hem fr kajakturen i våra återvinningskärl. Några gånger per säsong paddlar personalen ut i skärgården och samlar in plast och skräp som flyter iland på öar och i vikar. Alla våra kajaker i hyrflottan har en livslängd på 25-30 år, därefter återvinns plasten och går tillbaka i kretsloppet och blir till nya kajaker.